OGLASILA SE I ONA

Donna Vekić pružila javnu podršku Novaku Đokoviću: 'Imao je samo dobre namjere'

26.06.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Javnost i dalje ne prestaje pričati o situaciji koja se dogodila u Zadru, na teniskom turniru Adria Tour, a koji je organizirao najbolji svjetski tenisač Novak Đoković. Nakon što je testiranjem potvrđen velik broj zaraženih, među kojima je i sam Đoković, oglasila se i naša Donna Vekić, koja je velik dio vremena provela upravo u društvu zaraženih osoba

'Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sad kad je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku. Još jednom, žao mi je Novaka jer iskreno, dovesti takve top igrače u Hrvatsku je zaista bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere', izjavila je Donna Vekić.

Njezinu izjavu u cijelosti je na svom Twitter profilu prenio američki novinar Christopher Clarey, koji je svjetski sportski kolumnist i teniski pisac za The New York Times.

Ono što se dugo čekalo, nalazi Donne Vekić na koronavirus, napokon su stigli. Nakon što je prvi test na COVID--19 pokazao da je negativna na isti, to je potvrdio i drugi test.

  • +43
Sudionici Adria tour turnira testirani na koronavirus Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX