njezina oaza

Donna Vekić dočekala povratak na mjesto koje joj je priraslo srcu

07.07.2020 u 15:18

Bionic
Reading

Nakon višemjesečnog boravka u Hrvatskoj, gdje je među 'odradila' karantenu sa svojom obitelji te među ostalim nedavno proslavila i 24. rođendan, uspješna domaća tenisačica se vratila u Monte Carlo gdje živi zadnjih šest godina

Otkako se vratila iz rodne zemlje, dane provodi u tom mondenom gradu na Azurnoj obali. Krajem prošle godine Donna Vekić ondje je pronašla novi stan u jednom od luksuznih nebodera u centru grada, za koji kaže da je ostvarenje njezinih djevojačkih želja.

Kako je pokazala s fotografijama na Instagramu, jedva je dočekala povratak u svoju tamošnju oazu, a krenula je s trenizima.

Podsjetimo, nedavno je boravila u Zadru na teniskom turniru Adria Tour i odigrala meč sa srpskom igračicom Olgom Danilović. Kao i svi sudionici turnira u Zadru, odmah je bila podvrgnuta testiranju na korona virus. No rezultat je bio negativan. 'Samo vas želim obavijestiti da sam testirana na koronavirus i negativna sam. Napravit ću još jedan test u petak. Sukladno preporukama medicinske struke, nalazim se u samoizolaciji. Želim svima koji su zaraženi brzi oporavak', napisala je tada na društvenima mrežama.

Prije Monte Carla živjela je u Ženevi. Inače, Francuski, rekla nam je u nedavnom razgovoru za tportal, dosta razumije, ali ne govori baš dobro. 'Izolaciju sam iskoristila da usavršim jezik. Imam učiteljicu i radimo preko Skypea', otkrila je tada Donna. Poručila je i da u trenutnoj situaciji oko pandemije treba biti pozitivan, jer će to proći, a svi iz toga 'trebamo izaći jači i pametniji'.

View this post on Instagram

Golden hour ✨

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on