TEA SLAVICA

Donijela mu sreću s tribina: Dva zabijena gola Bruno Petković proslavio sa svojom lijepom djevojkom

11.10.2019 u 09:40

Bionic
Reading

Junak sinoćnje utakmice, dinamovac Bruno Petković s dva je gola doprinio pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije i nastavio dobar niz u svojim reprezentativnim nastupima, a sreću mu je možda donijela i njegova lijepa djevojka Tea Slavica, jedina od 'hrvatskih wagsica' koja je zdušno navijala s tribina splitskog Poljuda

Iako je do sada bilo uobičajeno da utakmice hrvatske nogometne reprezentacije s tribina prate i njihove izabranice, ovoga puta, čini se, došlo je do iznimke. Na sinoćnjoj utakmici, u kojoj je Hrvatska pobijedila Mađarsku 3:0, i to pred prepunim tribinama splitskog Poljuda, naše je reprezentativce bodrila tek Tea Slavica.

Riječ je o ovogodišnjoj natjecateljici za Miss Universe Hrvatska koja je u višegodišnjoj vezi s dinamovcem Brunom Petkovićem, junakom sinoćnje utakmice, a koji je za pobjedu Hrvatske zabio čak dva gola.

I prije početka utakmice Tea Slavica na svom se Instagramu pohvalila kako je na Poljudu s prijateljicom, a ispod fotografije dviju atraktivnih djevojaka stoji: 'Idemo!', uz emotikone hrvatske zastave i srca probodenog strelicom te još jednog manjeg.

Tea Slavica Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

I ovoga je puta Tea Slavica bila odjevena u prepoznatljiv hrvatski dres, a iako se to na fotografiji ne vidi, može se pretpostaviti da je na leđima broj s kojim nastupa njezin dečko Bruno Petković.

  • +3
Hrvatski napadač Bruno Petković Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL