VOLI POKAZATI DUGE NOGE

Oskudno izdanje za šetnju Grčkom: Djevojka Brune Petkovića u ultra kratkoj minici

21.06.2019 u 14:32

Bionic
Reading

Mladi dinamovac trenutno je na odmoru sa svojom voljenom djevojkom. Bruno Petković i atraktivna Tea Slavica uživaju u Grčkoj, a nakon sunčanja na rajskim plažama, večeri zamjene ludim partijima na otvorenom

Da se 19-godišnja Tea Slavica koja se nedavno natjecala na izboru za Miss voli izazovno odijevati već smo jako dobro shvatili, ali svakim novim izdanjem ponovno nas iznenadi.

Naime, djevojka našeg nogometaša Brune Petkovića trenutno je s voljenim u Grčkoj. Par odmara na sjeveru zemlje u mjestu Solunu, a putem Instagrama nam pokazuju kako se provode.

Vrući ljetni dani rezervirani su za sunčanje na plaži, gdje mlada Zagrepčanka dominira u oskudnim kupaćim kostimima i u zavodljivim pozama. Kada padne mrak, ovaj par željan zabave uputi se u noćni provod, kojeg u Grčkoj ne nedostaje.

Zabavljali su se i na jednom od tematskih partija u sklopu kojega su trebali zadovoljiti bijeli dress code.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#whiteparty 🌙💫

Objavu dijeli Tea Slavica (@tea_slavica)

U bijelom od glave do pete, Tea i Bruno pozirali su za Instagram, a mnogima nije promaknuo izazovni stajling vitke i visoke manekenke. Uskočila je u ultra kraku minicu kojom je željela istaknuti svoje duge i vitke noge, koje su posebno došle do izražaja nakon što je obula vrtoglavo visoke potpetice, dok gornji dio tijela prekrila minijaturnim topićem u istoj boji. Dugu smeđu kosu Tea je raspustila u valovima.

Mladi nogometaš, kojeg prozivaju 'novim Mandžukićem' pucao je od ponosa pored svoje djevojke.