TEA SLAVICA

Atraktivna djevojka Brune Petkovića otkrila zašto se prijavila na izbor za Miss

29.03.2019 u 12:17

Bionic
Reading

Na ovogodišnje hrvatsko natjecanje za Miss Universe, među mnogobrojnim djevojkama nalazi se i Tea Slavica, djevojka našeg mladog reprezentativca Brune Petkovića. Atraktivna brineta po prvi je puta progovorila o svojim razlozima prijave na natjecanje ljepote

Iako se i ranije bavila manekenstvom i modelingom, mnoge je iznenadilo kada su među djevojkama za ovogodišnji izbor za Miss Universe ugledali Teu Slavicu. Ova 19-godišnjakinja javnosti je postala poznata prije nekoliko tjedana, kada se otkrilo da je u vezi s mladim dinamovcem Brunom Petkovićem, koji je u međuvremenu dobio poziv u reprezentaciju.

Atraktivnim izgledom, sjajnom figurom i dugim vitkim nogama ova se brineta odmah istaknula među ljepoticama, a u prilog joj sigurno ide i popularnost njezina odabranika. Za magazin Story Tea Slavica ispričala je što ju je potaklo na prijavu za izbor ljepote.

Miss Universe finalistice 2019. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'Ne smatram Miss Universe vraćanjem na modne piste već prilikom koja će mi pružiti novo iskustvo, a i dati priliku kako bih stekla dobra i korisna nova poznanstva. Iako djevojke često navode kako su se prijavile isključivo samo zbog novog iskustva, smatram da je svaka od nas svjesna da posjeduje neke karakteristike vrijedne pobjede. I to je u redu jer život bez cilja i vjere u sebe ne bi imao smisla', rekla je tada.

Otkrila je i kako su joj najbliži velika potpora u njezinoj namjeri da osvoji titulu najljepše.

'Moji prijatelji, obitelj i dečko bili su mi uvijek podrška u svemu pa tako i prijavi za Miss Universe nije bila iznimka.'

Tea Slavica Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL