OTVORENI SUKOB

Donald Trump opleo po Meghan Markle: 'Nisam njezin obožavatelj, a Harryju želim puno sreće s njom u braku, jer to će mu sigurno trebati'

24.09.2020 u 11:35

Bionic
Reading

Nakon što su Meghan Markle i princ Harry još jednom pozvali Amerikance da izađu na skorašnje predsjedničke izbore, dajući jasno do znanja koju će stranu odabrati, javio se Donald Trump i nije ih štedio

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle u obraćanju javnosti putem prvog televizijskog istupa otkako su doselili u SAD, u specijalnoj emisiji magazina Time na američkom kanalu ABC poslali su jasnu poruku za nadolazeće predsjedničke izbore u toj zemlji.

Par je govorio o važnosti glasanja na izborima u studenom, kao i o borbi protiv govora mržnje na društvenim mrežama. Isto tako dalo se naslutiti da Meghan Markle namjerava svoj glas dati predsjedničkom kandidatu Joeu Bideu.

Tako nešto očito je zasmetalo još uvijek aktualnom predsjedniku Donaldu Trumpu koji je na konferenciji za medije u Bijeloj kući kazao: ‘Ionako nisam obožavatelj Meghan Markle. Također želio bih reći još ovo, a to sigurno nije prvi put da to čuju. Želim Harryju puno sreće s njom u braku, jer to će mu sigurno trebati’.

Ovo nije prvi puta da Meghan progovora o politici. Teme i rasprave koje su joj bile zabranjene tijekom njezina boravka u kraljevskoj obitelji, danas je jako interesiraju. Bez dlake na jeziku govori o feminizmu, rasizmu, te strani koju treba izabrati njezina zemlja na nadolazećim predsjedničkim izborima.

'Kad razmišljam o glasovanju i zašto je to tako izuzetno važno za sve nas, rekla bih ovako: Glasamo u čast onih koji su došli prije nas i radi zaštite onih koji će doći nakon nas, jer to je ono što zajednica čini i upravo se o tome radi na ovim izborima', rekla je nedavno Meghan.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Baby2Baby via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia