MODNA INSPIRACIJA

Meghan Markle servirala poslovno izdanje koje ćete ove jeseni poželjeti kopirati

23.09.2020 u 21:31

Bionic
Reading

Iako većina ljudi uslijed pandemije koronavirusa i dalje obavlja poslovne obaveze iz topline doma, bivša američka glumica i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, ovih je dana osvanula u izdanju koje brojnim damama može predstavljati veliko nadahnuće kada je riječ o kreiranju besprijekorne poslovne kombinacije u jesenskoj sezoni

Otkako su se oprostili od svojih dužnosti u britanskoj kraljevskoj obitelji, Meghan Markle i princ Harry ovog su tjedna imali prvi televizijski nastup sudjelujući u specijalnoj emisiji magazina Time na američkom kanalu ABC. Par je govorio o važnosti glasanja na američkim predsjedničkim izborima u studenom, kao i o borbi protiv govora mržnje na društvenim mrežama.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata po svom uglađenom i minimalističkom stilu odijevanja koji je u potpunosti prisvojila dobivanjem titule vojvotkinje od Sussexa, bivša američka glumica Meghan Markle ni ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju kreiravši elegantno izdanje u maniri poslovnog stila odijevanja.

Njezin odabir pao je na smeđu košulju u kombinaciji s crnim modelom hlača visokog struka da bi cjelokupno izdanje dodatno stilizirala suptilnim zlatnim nakitom i klasičnim modelom crnih salonki.

Prema napisima bloga fokusiranog na modna izdanja Meghan Markle, ova bivša američka glumica za televizijsko pojavljivanje odabrala je smeđi model elegantne košulje koju potpisuje slavna Victoria Beckham, a koja se ističe šiljastim krojem ovratnika u maniri ludih 70-ih i čija cijena iznosi pet tisuća kuna.

Uz nju Meghan je, prema riječima blogera, nosila model crnih hlača s potpisom Alexandera Wanga u kojima se nekoliko puta imala priliku vidjeti, a njezine klasične crne salonke djelo su proslavljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika.