MEGHAN JE DOŠLA NA SVOJE

Nova zanimacija 'preko bare': Princ Harry pronašao je način kako da Meghan Markle i sinu Archieju osigura potpunu privatnost

20.09.2020 u 11:55

Bionic
Reading

Prije odluke da zajedno s princem Harryjem i njihovim sinom napusti kraljevsku obitelj i preseli u Ameriku, Meghan Markle našla se na meti britanskih poreznih obveznika koji su je optuživali da rasipa njihov novac, nazivajući je rastrošnom i razmaženom zbog silnih putovanja privatnim letovima. Tada se itekako morala pravdati, no ne i sada kada ona i njen suprug sami privređuju za svoju obitelj. Prema najnovijim saznanjima portala The Sun, Meghan je, čini se, konačno dobila ono što je htjela te će sada moći u potpunoj privatnosti putovati s Harryjem i Archiejem

Princ Harry pridružio se ekskluzivnom klubu letača u blizini svog novog doma u Santa Barbari u Kaliforniji, kako bi mogao bezbrižno putovati sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem, navodi The Sun. Članstvo će Harryju omogućiti da svoju helikoptersku dozvolu održava ažurnom i važećom.

'Harry se pridružio lokalnom klubu za letenje u Kaliforniji kako bi mogao održavati svoju dozvolu za helikopter važećom, rekao je izvor blizak kraljevskom paru, koji je zbog želje za neovisnošću i životom daleko od očiju javosti odlučio odreći se titula i preseliti daleko od britanske kraljevske obitelji.

'Znate da morate odraditi određeni broj sati godišnje, u suprotnom se vaša licenca neće obnoviti, a to vrijedi u SAD-u jednako kao i u Velikoj Britaniji', dodao je izvor koji se predstavlja kao prijatelj princa Harryja te je otkrio kako je Harry 'ponosan na tu dozvolu'.

'Naporno je radio kako bi prvo dobio osnovnu dozvolu, a zatim dozvolu za jurišni helikopter Apache... Teško da će se ponovno ikad pridružiti vojci u Engleskoj, ali želi nastaviti satove letenja kako bi on i Meghan mogli u svakom trenutku otputovati gdje god požele', otkrio je izvor poznat The Sun-u.

Harry je prošao obuku za letenje helikopterom 2008. godine, a 2012. kvalificirao se za pilota Apachea, nakon čega je služio vojni rok kao kopilot Gunner (čin vojnika u Kraljevskoj artiljeriji britanske vojske i artiljerijskim korpusima drugih vojski Commonwealtha) gdje je obavljao letačke dužnosti za vrijeme službe u Afganistanu.

Iako Harry još uvijek ne posjeduje vlastiti helikopter, dosta zvijezda u susjedstvu ih posjeduje te će princu rado izaći u susret, tvrdi izvor.

Princ i Meghan zasigurno će si moći priuštiti helikopter sada kada su potpisali ugovor s Netflixom prema kojem će im navodno biti isplaćeno 150 milijuna dolara.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Baby2Baby via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia