PRESLATKI TRENUCI

Dolazak Meghan Markle i princa Harryja poklopio se s nečim što nitko nije očekivao

17.10.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Unatoč velikoj vremenskoj razlici, trudna Meghan Markle i njezin suprug, princ Harry, brzo su se prilagodili u Australiji te su već obavili nekoliko službenih događanja, a stanovnici grada Dubboa uvjereni su kako su im upravo oni donijeli sreću jer je za njihova posjeta napokon, nakon dugog razdoblja suše, pala kiša

Htjeli ili ne, Meghan Markle i princ Harry brzinski su se morali prilagoditi na život i vremensku razliku u Australiji. Budući da će na turneji po Australiji, Novom Zelandu i okolnim otocima provesti 16 dana, raspored im je i više nego zgusnut. Trudna vojvotkinja od Sussexa bez ikakvih problema u stopu prati svog supruga, a jedan od zanimljivijih događanja zbio se ispred slavne Sydneyjske opere.

Tamo su se susreli sa stotinama obožavatelja, koji su se samo zbog njih okupili, a neki su imali priliku rukovati se s kraljevskim parom, zagrliti se i fotografirati za uspomenu.

Osim malenog dječaka, koji je bio toliko neodoljiv da su ga i Meghan i Harry poželjeli zagrliti, a on se potom malo poigrao Harryjevom bradom, princ je u mnoštvu ugledao djevojčicu koja neodoljivo nalikuje na njegovu suprugu u mlađim danima.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry u Australiji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Djevojčica je nosila majicu 'Girls Can Do Anything', a unatoč protokolu i rasporedu koji je organiziran u minutu, princ Harry zaustavio je sve i pozvao Meghan kako bi je fotografirao s njezinom malom kopijom.

Nakon toga par je posjetio i grad Dubbo, gdje su u parku Victoria prisustvovali pikniku, a njihov dolazak građani su dočekali s oduševljenjem, osobito jer je u trenutku kada je 33-godišnji princ Harry stupio na pozornicu kako bi održao govor nakon dugog razdoblja suše počela padati kiša.

Nju nitko nije očekivao, no, na sreću, kišobrani su se brzo stvorili kako bi kraljevski par ostao suh, a sve je oduševio trenutak kada je Harry započeo govor. Tada je ostavio svoj kišobran voljenoj supruzi, no ona nije željela ni čuti da on pokisne, stoga se i sama popela na pozornicu, stala pored njega i iznad glave mu stavila kišobran.