OSVETA HARRYJU I MEGHAN?

Nisu svi oduševljeni kraljevskom prinovom: Sarah Ferguson na vijest odgovorila slikom s kćerkinog vjenčanja

15.10.2018 u 21:13

Bionic
Reading

U trenutku kada su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili da očekuju svoje prvo dijete, vojvotkinja od Yorka objavila je svoju fotografiju s vjenčanja njezine kćeri Eugenie koja se udala prošloga petka, što britanski Daily Mail tumači kao osvetu mladom paru koji su sretnu vijest s kraljevskom obitelji podijelili upravo u petak na vjenčanju

Vijest o trudnoći Meghan Markle, Kensingtonska palače je objavila u ponedjeljak u 8.30 sati, na rođendan omražene britanske vojvotkinje Sarah Ferguson, bivše supruge kraljičinog sina Andrewa.

Točno u isto vrijeme Ferguson je na Twitteru objavila svoju fotografiju s kojom zahvaljuje dizajneru haljine koju je nosila na vjenčanju njezine kćerke prošloga petka.

Uslijedile su još tri objave fotografija s vjenčanja na kojima Ferguson ističe koliko je ponosna na svoju kćer i novog zeta Jacka Brooksbanka, ne spominjući pritom niti jednom rječju Harryja i Meghan i njihovu sretnu vijest.

Reakciju na vijest da će princ Harry postati otac nije imao niti njegov stric, princ Andrew, koji je jutros prvo bivšoj supruzi čestitao i poželio vrlo sretan rođendan, a potom podijelio jednu od njezinih objava kojom izražava ponos zbog kćerke Eugenie i zeta Jacka.

  • +11
Kraljevsko vjenčanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije