kakva poza

Vrući prizori s Maldiva: Vlaho Arbulić 'opalio' video iz teretane i pokazao isklesani torzo

09.12.2022 u 11:26

Bionic
Reading

Već nekoliko dana bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin životni suputnik, maneken i pjevač borave na bajkovitoj destinaciji. Redovito se javljaju i svojim pratiteljima s atraktivnim fotografijama

Vlaho Arbulić obožavateljice s vremena na vrijeme počasti svojim isklesanim tijelom zbog kojeg je stekao nadimak 'dubrovačkog Apolona'. Glazbenik i maneken očito puno vremena posvećuje treniranju i zdravoj prehrani.

Mobilnost i fleksibilnost održava svakodnevnim treninzima kojih se, izgleda, ne odriče ni na odmoru. S Maldiva se javio video snimkom iz teretane. Sa slušalicama na ušima, pokazao je kako vježba na jednoj od sprava a u prvom planu su i ovog puta trbušni mišići i upečatljive tetovaže.

Vlaho je ranije izjavio da su mu trening i fizička aktivnost dio životne rutine, kao i svakog dana. Nema strogog pravila ni o vrsti ni o trajanju treninga, niti o broju treninga u tjednu, vodi se vlastitom intuicijom i tjelesnom energijom koju nastoji zdravo distribuirati na razne poslovne, obiteljske i sportske aktivnosti.

  • +4
Vlaho Arbulić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX