UŽIVA S VLAHOM

Razglednica s Maldiva: Tatjana Dragović još jednom pokazala zašto je bila jedna od naših najtraženijih manekenki

07.12.2022 u 15:28

Bionic
Reading

Da ona i njezin životni partner uistinu uživaju u ljepotama egzotičnih Maldiva, jasno je vidljivo po objavama koje Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić stavljaju na Instagram, a najnovijom je bivša manekenka oduševila sve svoje prijatelje, ali i pratitelje

U luksuznom resortu Waldorf Astoria na otočiću Ithaafushi, koji je dio egzotičnih Maldiva, trenutno odmaraju i uživaju bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin životni suputnik, maneken i pjevač Vlaho Arbulić.

Kako se tamo provode, mogu vidjeti i svi u Hrvatskoj, budući da i Tatjana i Vlaho rado dijele pojedine trenutke iz tog raja, a posljednja je objava Tatjane Dragović ostavila sve bez riječi.

Baš kao na nekoj razglednici, pozirajući na pustoj pješčanoj plaži naslonjena na palmu, dok se iza nje prostire tirkiznoplavi ocean, Tatjana je mnoge podsjetila zašto je s punim pravom bila jedan od naših najtraženijih manekenki i zašto su upravo nju birali najpoznatiji svjetski dizajneri da na prestižnim Tjednima mode, rame uz rame s Lindom Evangelistom i ostalim supermodelima 90-ih, nosi njihove modele.

SVI SU DOŠLI

Među poznatima na promociji novog akustičnog albuma Jelene Rozge bili su i Huljići, Ljupka, Tatjana, Vlaho, Lejla...

Pogledaj galeriju

Inače, samo dan ranije, Tatjana je snimila video na kojem izvodi senzualne pokrete u heklanoj maksi haljini koja je gušće heklana u području grudi i stražnjice, koja se nazire kroz haljinu, a trbuh i noge su poluotkriveni. Neosporivoj zavodničkoj energiji haljine u prilog ide i veliki izrez koji otkriva nogu.

Ipak, ne radi se o bilo kakvoj pletenoj haljini za plažu, već je riječ o Saint Laurent maksi haljini, čija cijena iznosi gotovo 13.000 kuna!