RAZGLEDNICA S ODMORA

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić javili se s Maldiva, Bojana Gregorić Vejzović im poručila: 'Bože, kako ste lijepi'

12.12.2022 u 10:59

Bionic
Reading

Nekadašnji supermodel, a danas uspješna poslovna žena i majka troje djece Tatjana Dragović sa svojim partnerom, glazbenikom Vlahom Arbulićem, na svojem posljednjem putovanju na Maldivima bilježi sretne trenutke, a neke rado pokazuju i onima koji ih prate na društvenim mrežama. Danas su 'pali' zajednički selfiji na kojima se vidi njihova ljubav i privrženost

Tatjana Dragović i njezin životni partner Vlaho Arbulić zadnjih dana javljali su se iz luksuznog resorta Waldorf Astoria na Maldivima, a novom fotografijom, sudeći prema reakcijama, raznježili su mnoge.

I dok su im Jelena Rozga, Fani Stipković, Nika Turković, Fani Čapalija i brojni drugi ostavili emotikone srca, Bojana Gregorić Vejzović je komentirala: 'Bože, kako ste lijepi.' Bilo je još sličnih komentara: 'Koliko ste oboje lijepi... Vlaho je sretan, a Tatjana ima mladog i poželjnog', 'Predivni', pljušte komplimenti sa svih strana.

U prijašnjoj objavi Tatjana Dragović je zavodljivo pozirajući u plavoj haljini pokazala vječni mladenački izgled na kojem joj mnogi mogu pozavidjeti. Izgleda fantastično, baš kao što je izgledala u svojim najaktivnijim manekenskim danima.

  • +4
Vlaho Arbulić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX