KAKVA UŽIVANCIJA

Djevojka našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara oduševila fotografijama iz pustinje

30.12.2018 u 16:27

Bionic
Reading

Adriana Đurđević, djevojka našeg hvaljenog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara ovih dana sa svojim dragim puni baterije u dalekom Dubaiju

Talentirani nogometaš, član francuskog Marseillea, svaki slobodni trenutak provodi sa svojom djevojkom, a oboje dijele veliku strast prema putovanjima.

Mladi je par tako posjetio Dubai gdje su uživali u znamenitostima, te su se uputili i u pustinju.

Lijepa je Dubrovkinja koju mnogi smatraju jednom od najljepših domaćih wagsica, na svoj Instagram profil postavila nekoliko fotografija u bijelim vrućim hlačicama, majici, lepršavom ogrtaču boje senfa, tenisicama i s maramom na glavi, što je oduševilo njezine pratitelje.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Goriš', 'Preslatka', 'Top', 'Pazi se da ne izgoriš na suncu', 'Kako si lijepa', samo su se nizali komplimenti na račun 27-godišnje pravnice koja se s Dujom u vezi oko dvije godine.

Badnjak su proveli u Dujinu rodnom Šibeniku s njegovim prijateljima i obitelji, a onda su se za Božić uputili nešto južnije, u Adrianin Dubrovnik kako bi posjetili njezine najmilije. Nakon obiteljskog ručka zaljubljeni golupčići otišli su proslaviti blagdane s prijateljima u klub Revelin.

Duje i Adriana potom su u društvu prijatelja otputovali u Ujedinjene Arapske Emirate gdje će najvjerojatnije proslaviti i novu godinu.