ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI

Duje Ćaleta Car odveo djevojku Adrianu na putovanje iz snova

27.12.2018 u 10:53

Bionic
Reading

Naš mladi reprezentativac Duje Ćaleta Car i njegova djevojka Adriana Đurđević božićne su blagdane proveli s obiteljima u rodnim gradovima, a sada su se uputili u toplije krajeve ispratiti 2018. sa stilom

Prije nekoliko dana naš mladi nogometaš Duje Ćaleta Car vratio se u Hrvatsku iz Marseillea gdje igra od ove sezone. S njime je doputovala i njegova djevojka Adriana Đurđević te su zajedno proslavili blagdane.

Badnjak su proveli u Dujinu rodnom Šibeniku s njegovim prijateljima i obitelji, a onda su se za Božić uputili nešto južnije, u Adrianin Dubrovnik kako bi posjetili njezine najmilije. Nakon obiteljskog ručka stigao je red za zabavu pa su zaljubljeni golupčići otišli proslaviti blagdane s prijateljima na koncert u Revelinu. Zabava je potrajala do dugo u noć, a cijelu atmosferu na svom je Instagram profilu podijelila 27-godišnja Adriana.

Samo dan nakon, perspektivni Vatreni i njegova odabranica uputili su se u zračnu luku i odletjeli na daleku destinaciju. U društvu prijatelja par je otputovao u Ujedinjene Arapske Emirate.

Na ugodna 24 stupnja celzijusa društvo je krenulo u razgled Dubaija, omiljene turističke destinacije Hrvata. Prije nekoliko dana u Dubaiju su uživali i Dinamovi igrači Dominik Livaković s djevojkom Helenom Matić te Mario Šitum sa suprugom Nikom.

Pretpostavlja se da će na ovoj atraktivnoj lokaciji Duje i lijepa Dubrovkinja proslaviti Novu godinu.