VRUĆE FOTKE

Djevojka Joška Lokasa zna kako privući pažnju: Pozirala je nauljena u golišavom izdanju

15.08.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Manekenka i model Jelena Katarina Kapa najnovijom je objavom na Instagramu pokazala čime je zavela popularnog voditelja Joška Lokasa, a pritom razveselila brojne obožavatelje željne njezinih golišavih fotki

Da joj nije problem pozirati u oskudnim izdanjima, pa čak se ni skroz razodjenuti pred objektivom, Jelena Katarina Kapa priznala je već davnih dana. Stoga ne čudi da se u ljetnim mjesecima ova atraktivna Dalmatinka obožava pokazivati u vrlo seksi izdanjima.

Trenutno Jelena Katarina odmara u Dubrovniku, gdje je i nastala njezina posljednja objava. Na njoj djevojka voditelja Joška Lokasa pozira u kraljevsko plavoj nijansi bikinija koji zapravo otkriva sve njezine atribute. Pritom je nauljila preplanulo tijelo te se udobno smjestila među stijene i pohvalila se vitkom figurom. Od aktualnih modnih dodataka nosila je maramu na glavi, koja joj je pritom poslužila i kao zaštita od jakog sunca.

Inače, osim što se u bavi modelingom i glumom po potrebi, Jelena Katarina diplomirala je nedavno odnose s javnošću u sportu na privatnom veleučilištu VERN. Jednom je prilikom otkrila da se vidi čak i u ulozi voditeljice, te da bi rado otišla stopama svoga odabranika koji je u tom poslu već dugi niz godina.

Priliku da se iskaže dobila je prošle godina kada je vodila ždrijeb skupine za Svjetsko prvenstvo u vaterpolu.

'Naravno da sam se iznenadila kad sam dobila poziv za vođenje, posebno jer je ovdje riječ o događaju od velikog značaja za naš sport. Riječ je o ždrijebu i puno toga se odlučuje i snosila sam dodatnu odgovornost sam tim što sa, to vodila. Budući da sam diplomirala na predmetu odnosa s javnošću u sportu i to baš na primjeru hrvatskog vaterpola srce mi je bilo puno kad sam dobila poziv za vođenje', ispričala nam je tada Jelena Katarina Kapa.