NOVE TEHNIKE

Teško je ne primijetiti razliku: Joško Lokas u kvizu 'Potjera' ekspert je za brzo čitanje

24.09.2019 u 12:10

Bionic
Reading

HRT-ov kviz znanja Potjera koji se svakim radnim danom prikazuje u 18 sati i 10 minuta na prvom programu od ove je jeseni dobio novo zaštitno lice. Voditelja Tarika Filipovića zamijenio je Joško Lokas koji već sada pokazuje svoje nevjerojatne vještine koje idu u prilog kandidatima i lovcima

Malo je onih gledatelja HRT-ovog kviza 'Potjera' koji u posljednjih tjedan dana koliko se emitira s novim voditeljem Joškom Lokasom, nisu primijetili značajnu razliku u odnosu na dosadašnjeg Tarika Filipovića.

Osim što u kvizu ima mnogo manje pošalica, upadica i smijeha, novi voditelj Lokas na veliko iznenađenje gledatelja pokazao je iznimne vještine brzog čitanja.

  • +7
Joško Lokas Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

U stresnim situacijama, kada brojač otkucava posljednje sekunde predviđenog vremena za odgovaranje Lokas ne posustaje te mnogima tako ide u prilog. Kako natjecateljima, tako i lovcima.

Primjerice, u sinoćnjoj emisiji voditelj je u čak pola minute lovkinji Morani Zibar postavio nevjerojatnih 7 pitanja. No to ipak nije bilo dovoljno da pobjedi ekipu, pa su natjecatelji otišli zasluženo kući s osvojenih 95.500 kuna.