NAJTEŽI DANI

Dirljivom objavom na Instagramu Anica Kovač oprostila se od voljenog oca

28.09.2021 u 12:41

Bionic
Reading

Na svom profilu na Instagramu nekadašnja se misica i supruga bivšeg nogometaša Roberta Kovača, Anica Kovač oprostila od svog oca Ivana Martinovića

'Tata moj💔snaga moja, ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila. Zbogom! Počivao u miru Božjem!' Stoji to uz crno-bijelu fotografiju na kojoj je nasmijan Ivan Martinović, otac naše bivše misice i prve pratilje Miss svijeta Anice Kovač. Tugu nije mogla sakriti, a ispod objave poznate su joj Hrvatice, među kojima i Nina Badrić, Iva Šarić, Mirela Forić Srna, Iva Radić i mnoge druge uputile izraze sućuti.

Uz svog oca oduvijek je bila izrazito vezana. Anica je rođena u Duvnu, današnjem Tomislavgradu u susjednoj Bosni i Hercegovini, a njezini roditelji Mila i Ivan Martinović, koji su prije Anice dobili sina Antu, zbog neimaštine krenuli u potragu za boljim životom - u Njemačkoj. Tamo su otišli sami, ostavivši djecu, Anicu i Antu kod bake, smjestivši se u Berlinu.

Ivan Martinović tamo je radio kao građevinar, dok se njegova supruga Mila zaposlila u bolnici kao medicinska sestra. Nije trebalo dugo da Ivan u Berlinu otvori vlastitu građevinsku tvrtku, nakon čega su im se u životu u Berlinu pridružila i djeca. U međuvremenu su dobili još dvoje djece, kćer Josipu i sina Stipu.

  • +5
Anica Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Anica Kovač nikada nije krila koliko joj obitelj znači, a ono čemu su je naučili roditelji, prenijela je i na svoju obitelj koju je osnovala s Robertom Kovačem.