U DRUŠTVU ANICE KOVAČ

Trenutak za pamćenje: Iva Majoli pozirala u kupaćem kostimu, a u bazenu joj se pridružila i bivša misica

04.09.2021 u 21:24

Bionic
Reading

Nakon što se prije nekoliko dana pohvalila svojim susret s bivšom 'suparnicom', dobrom prijateljicom Martinom Hingis, Iva Majoli nastavila je svoja druženja u Francuskoj, a ovoga joj je puta društvo pravila nekadašnja prva pratilja Miss svijeta, Anica Kovač

Iva Majoli, naša najbolja tenisačica svih vremena, koja je prije 24 godine ostvarila svoj najveći uspjeh u karijeri i u 20. godini svog života osvojila Roland Garros, pobjedivši svoju vječitu 'suparnicu', danas veliku prijateljicu Martinu Hingis, trenutno uživa u Francuskoj. Time se pohvalila na svom Instagram profilu, otkrivši prije nekoliko dana kako boravi u luksuznom hotelu smještenom između Nice i Monaca.

Nakon što se tamo susrela i družila sa svojim nekadašnjim suparnicama s teniskih terena, Martinom Hingis i Mary Pierce, ostalo joj je vremena i za posjet nekih dragih ljudi, koji žive na toj lokaciji.

Nikoga stoga nije iznenadila kada je danas objavila fotografiju snimljenu na bazenu, na kojoj Iva Majoli pozira s bivšom prvom pratiljom Miss svijeta i suprugom nekadašnjeg nogometaša Roberta Kovača, Anicom Kovač.

Dvije prijateljice pozirale su odjevene u crne jednodijelne kupaće kostime, zagrljene i nasmijane, a uz fotografiju je nekadašnja tenisačica napisala:

'Obožavam ovu ženu! Robert Kovač imaš najnevjerojatniju ženu na cijelom svijetu!'

Love this woman @anica.kovac ❤️❤️❤️ @r.kovac1974 you have The most amazing wife in the world!