imaju odličan odnos

Anica Kovač ne krije koliko se ponosi kćeri koja je izrasla u ljepoticu, a divna Leticija priznaje: 'S mamom je najbolje feštati'

04.07.2021 u 20:07

Bionic
Reading

Najstarija kći Anice i Roberta Kovača, Leticija Kovač, nedavno je napunila 18. godina te je izrasla u pravu ljepoticu. Anica ne skriva koliko se ponosi kćeri, a Leticija otkriva kako se s mamom odlično slaže

'Jako sam ponosna na nju, ona je sad moja cura, velika. Nekako je drugačije i pričamo drugačije, družimo se, prijateljice smo, ali kad treba, odlučujem kao majka. Ta mlada generacija danas em puši, em ta usta ili te neke čudne slike, ja to ne volim, ali, evo, dajem joj priliku i mogućnost da se još malo nauči i da me gleda i sluša'', izjavila je Anica za InMagazin.

Leticija, Aničina i Robertova najstarija kći nedavno je napunila 18. godina te je prava dama. Skromna i pristojna, nije aktivna ni na društvenim mrežama, a s mamom ima odličan odnos te bi bez problema s njom i feštala. 'S mamom je najbolje ići feštati, barem meni. Dobro se slažemo, sad još i malo bolje. Volim je najviše, uvijek hoće dobro, nije stroga, sve nam dopušta. To ne govorim zato što sad tu sjedi, nego zato što to stvarno jest tako,' otkrila je Lucija.

Obitelj trenutno živi u Monacu gdje Leticija završava srednju školu, a čime se želi baviti u životu, nije još odlučila. 'Iskreno, još se tražim, ali možda manekenka kao mama', rekla je Leticija koja se odlično snalazi pred kamerama, baš poput njezine majke koja je 1995. godine odnijela pobjedu na izboru za Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. ' 'Vidjet ću gdje ću kasnije, gdje ću studirati, ali iz kuće idem, to je sto posto,' dodala je Leticija za InMagazin.

  • +3
Anica i Robert Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Podsjetimo, bivša Miss Hrvatske je u dvadesetogodišnjem braku s nekadašnjim nogometnim reprezentativcem Robertom Kovačem. Osim Leticije, supružnici Kovač imaju još dvoje djece - sina Marka i kći Viktoriju, a mama Anica ne skriva koliko je na svoju djecu ponosna. Nedavno je pak sve oduševila Leticijina fotografija koja je objavljena na Instagram profilu zagrebačke vizažistice, a sudeći prema svemu Leticiju, nisu mimoišli 'dobri geni' - naslijedila je mamin stil, gracioznost i ljepotu.

Obitelj posljednjih godinu dana živi u Monacu gdje je Robert kao pomoćni trener u nogometnom klubu Monaco uz brata Niku stekao kultni status, no Anica priznaje kako je Hrvatska nedostaje. 'Uvijek će mi Hrvatska faliti, nije bitno u kojem gradu živim. Lijepo je, ali to je samo trenutak, znam da ću biti tu još dvije godine tu, pa ajde, u redu, ali za stalno ne bi bio moj odabir. A opet, ne znaš što te čeka sutra', kaže Anica.