22 ZAJEDNIČKE GODINE

Anica i Robert Kovač imaju jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni, njihova ljubav preživjela je razne izazove, a sad su otkrili i tajnu bračne sreće

02.07.2021 u 11:42

Bionic
Reading

Premda su brakovi nogometaša i manekenki već odavno postali stereotip, kad su u pitanju Anica i Robert Kovač po mnogočemu odudaraju od ustaljene predodžbe o zajednicama ovakvih parova. Ne vole se pretjerano javno pokazivati, rijetko kad zajedno idu na događaje i posvećeni su obitelji. Zadnjih godinu dana žive u Monacu

'Ljubavi, što je naša tajna? Ne pričamo i ne viđamo se!', našalila se Anica Kovač i zatim je kroz smijeh u InMagazinu Nove TV ispričala: 'Kad mi netko kaže 'Skupa ste 22 godine', čini mi se nekako malo. I za 20 godina bit će mi malo. Ako budemo još toliko skupa'.

Imaju puno toga što ih povezuje - oboje su odrasli u gastarbajterskoj obitelji u Njemačkoj i točno znali što žele te su nepokolebljivo koračali k profesionalnom uspjehu. U Monacu su se skrasili zadnjih godinu dana. Ondje im se, ispričali su, sviđa jer 'Monaco ima more, sunce, dobra je hrana, lijep ambijent, južni mentalitet, a ljudi su mirni, grad jako siguran'.

Život im je nezamisliv bez sporta. 'Čitav smo život u sportu i uvijek nas prati sport, koji god korak napravimo, uvijek je sport blizu nas. Takav je naš život, s time se nosimo i sretni smo zbog toga', rekao je Robert. 'Ja općenito smatram da je sport zdrav duh, jako velika i dobra stvar. Evo, mi smo više od 20 godina u svemu tome, ja drugačije i ne znam', poručila je Anica. Oboje su postali ambasadori aplikacije Sportyn kojoj je cilj vratiti djecu na igrališta.

  • +3
Anica i Robert Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Podsjetimo, Anica se s dvije godine starijim nogometašem Robertom Kovačem s kojim se upoznala na zavičajnim druženjima u tinedžerskim godinama, imali su vezu od samo pet mjeseci jer su, kako je Anica svojedobno otkrila - oboje bili još premladi da bi ozbiljnije razmišljali dugoročno. A onda se početkom 2000. otkrilo da je misica s hrvatskim nogometašem. Shvatili su da su prvi put oboje pogriješili i da su zapravo stvoreni jedno za drugo. Ubrzo su počeli živjeti zajedno te se vjenčali, a svadbu s 500 uzvanika su organizirali u Zagrebu, u današnjem hotelu The Westin. Anica je za kumu uzela rođakinju Milovenu Čičak, a Robert Zdravka Mamića, koji je i kumovao obnavljanju veze. U braku su dobili dvije kćeri, Leticiju i Viktoriju te sina Marka.