njegov najveći oslonac

Obitelj Tonija Kukoča na okupu: Sin Marin i kći Stela sa suzama u očima slušali su očev govor, a supruga Renata poslala je i poljubac koji su rijetki vidjeli

12.09.2021 u 10:31

Bionic
Reading

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac zaokružio je svoju nevjerojatnu košarkašku priču. Uvršten je u noći sa subote na nedjelju u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu. U govoru koji je trajao oko sedam minuta Toni Kukoč zahvalio se i Dini Rađi, Michaelu Jordanu što ga je s Dream Teamom pobijedio u olimpijskom finalu 1992. godine, navijačima koji ga bodre godinama, a poseban trenutak bio je kad se zahvaljivao svojoj obitelji koja ga je bodrila u publici

U svom emotivnom, prigodnom obraćanju Toni Kukoč je istaknuo kako se osjeća nevjerojatno ponizno dok prima tu čast, najveću u sportu, a posebna zahvala išla je njegovim najmilijima.

'Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku, mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas, mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te', poručila je košarkaška legenda.

Cijela obitelj bila je posebno ganuta riječima tate i supruga. Govor su iz prvih redova u publici pratili s puno emocija, sa suzama u očima, a Kukočeva voljena Renata poslala mu je poljubac.

Podsjetimo, košarkaška legenda je svoju suprugu upoznao dok je još bio u srednjoj školi, a zajedno imaju dvoje djece. Sin Marin rodio im se 1992. godine, a 1998. dobili su i kćer Stelu.

Toni Kukoč Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/ArenaSport

Inače, kćer Stela je bivša odbojkašica, danas trenerica odbojke. Završila je Miami University, a trenutno je na magisteriju na Roosevelt Universityju. Marin Kukoč je završio jedno od najprestižnijih američkih sveučilišta (Ivy League) University of Pennsylvania. Poput sestre i on se bavio sportom, odabravši očekivano košarku koju je igrao u srednjoj školi i na fakultetu, ali ju je nakon ozljede morao napustiti. Nakon završenog elitnog fakulteta u Philadelphiji Marin danas živi i radi u Chicagu.

  • +3
Toni Kukoč u Kući slavnih Izvor: Profimedia / Autor: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia