UVIJEK DIREKTNA

Danijela Trbović: 'Partnerski odnos već dugo nije mi na pameti, pogotovo ne brak'

04.10.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Iako nema naviku o ljubavi razglabati u medijima, jedna od naših najbritkijih voditeljica, HRT-ovka Danijela Trbović odvažila se i iskreno kazala da joj nova ljubav, brak i partnerstvo nije u planu

Ususret novom talk showu '5.com s Danijelom' koji se od večeras emitira na HRT-ovom prvom programu, Daniela Trbović za Večernji list otkrila je i neke do sada nepoznate detalje iz svoga života.

Osim što je ukratko opisala koncept emisije, kakve goste će ispitivati, i kako je došlo do kreativnog imena, Trbović se dotakla i teme ljubavi.

'Ne mislim da je ljubav pitanje slobodnog vremena, više nekih okolnosti i toga jeste li uopće otvoreni za takvu mogućnost. Moram priznati da mi partnerski odnos već dugo nije na pameti, pogotovo ne brak', kazala je bez razmišljanja Danijela.

Osim toga otkrila je da je zadovoljna svime u svom privatnom i poslovnom životu. Kazala je da je njezin sin Lovro upisao fakultet, da zna da vjerojatno nije najjednostavnija mama na svijetu, ali da joj je obitelj i zdravlje iste na prvom mjestu.

Dugogodišnje HRT-ovo lice, za isti je intervju govorila i o starenju, borama i izazovima koji se stavljaju pred žene u javnom poslu.

'Starenje ne možemo zaobići, preskočiti. Činjenica jest da se potiče obrazac po kojem muškarci postaju mudriji, a samo žene stare i da nam je zbog toga teže, posebno smo nemilosrdni prema ženama u javnom poslu. Sve što neku od nas čini zadovoljnom i sretnom, podržavam. Mene usrećuje to što ne nosim visoke pete i ne šminkam se', rekla je.