što je sve doživjela

Danijela Martinović otkrila na što se sprema: 'Jeste li za male putopisne serijale sa mnom?'

27.08.2021 u 10:37

Bionic
Reading

Mnogi glazbenici su imali sreću da tijekom svoje karijere odrade velike turneje, ne samo u 'domaćem kraju' već izvan granica. Popularna Splićanka više puta je pjevala u Americi, prvi put je tamošnju jednoipolmjesečnu turneju odradila nakon što je stigla u grupu Magazin. Ondje je očito doživjela brojne sretne trenutke pa je sad fanovima poželjela to i pokazati

'Moja želja je bila snimiti svoje predivno putovanje za serijal Youtube videa koje sam pokrenula - 'Danijela bez filtera', ali do sada nije bilo vrijeme da vam pokažem ove materijale', objasnila je Danijela Martinović u svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama.

Pitala je pratitelje jesu li za male putopisne serijale s njom. 'Evo prve epizode u kojoj ću vam pokazati Sedonu - jedno od najljepših mjesta koje sam posjetila i u koje ću se sigurno vratiti! Pogledajte prvi dio moje avanture po Americi i javite mi kako vam se sviđa', poručila je pjevačica na kraju.

Danijela je, podsjećamo, početkom srpnja proslavila okrugli pedeseti rođendan, a na društvenim mrežama ponosno je pokazala svoje žensko društvo koje joj se pridružilo u tom velikom danu. 'Bila je to mala proslava s mojim najdražim ženama… zato nazdravljam njima za svoj rođendan!', napisala je i napomenula da će okrugli pedeseti slaviti čitavu godinu.