FOTKA ZA PAMĆENJE

Danijela Martinović napokon otkrila u čijem je društvu proslavila 50. rođendan

27.07.2021 u 12:03

Bionic
Reading

Iako je svoj rođendan proslavila još 15. srpnja, i od tada svojim obožavateljima na kapaljku davala informacije o svojoj proslavi za pamćenje, splitska pjevačica sada je napokon otkrila s kime se zabavljala u susjednoj Sloveniji

Ne, Danijela Martinović nije svoj okrugli, 50. rođendan proslavila sa svojim bivšim partnerom, splitskim pjevačem Petrom Grašom, kako su se možda neki nadali. Do pomirbe, barem što se tiče informacija koje javnost ima, još uvijek nije došlo, no to ne znači da ona nije sretna.

Splitska pjevačica okupila je svoje najdraže društvo, najvažnije žene u životu i povela ih na pravu malu avanturu u slovenskoj Gostilni pri Lojzetu Dvorec Zemono. S njom su bile Ana Babić, Anita Šamadan, Doris Karamatić i mlađa sestra Izabela Martinović, s kojima je snimila i fotografiju za uspomenu, uz koju je potom na Instagramu napisala:

'Bila je to mala proslava s mojim najdražim ženama... zato nazdravljam njima za svoj rođendan! P.S. Jesam li vam spomenula da će proslava 50. rođendana trajati cijelu godinu? E, sada znate.'

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Pet dama za rođendansku se proslavu pomno dotjeralo u svečane haljine i sa šarenim balonima nasmijane su nazdravile slavljenici, koja je na fotografiji, kako to i priliči, bila u sredini.