Damsko izdanje

Danijela Martinović otkrila svoju omiljenu destinaciju na kojoj je bila magnet za poglede

16.08.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Pjevačica i spisateljica nedavno je proslavila 50. rođendan u Sloveniji i bilo joj je to prvo slavlje nakon prekida dugogodišnje ljubavne veze s Petrom Grašom. Danima je pokazivala kako je izgledalo njezin party u Vipavi u kojoj je feštala s prijateljicama i sestrom, a sada se pratiteljima javila iz Crne Gore

Zgodna pjevačica pozirala je na otočiću Gospa od Škrpjela u bež haljini vintage stila s točkastim uzorkom. U romantičnu kreaciju ukomponirala je predimenzionirani slamnati šešir i velike ružičaste naušnice, ali i okruglu pletenu torbicu poznatog high street brenda.

'Jedno od meni najdražih mjesta… Gospa od Škrpjela. Ljubav’, poručila je kratko 50-godišnja splitska glazbenica na Instagramu, uz više prikaza iz Crne Gore u kojoj uživa.

Podsjetimo, prije tri mjeseca doznalo se da ona i njen dugogodišnji partner, glazbenik Petar Grašo, više ne žive na istoj adresi. Odlučili su krenuti svatko svojim putem nakon više od dva desetljeća zajedničkog života, no o prekidu nisu htjeli govoriti u medijima, baš kao ni o razlozima koji su ih doveli do ljubavnog kraha.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL