NIŠTA BEZ BAKE

Danijela Dvornik pohvalila se da je prava baka od formata

02.03.2018 u 13:01

Bionic
Reading

Mama Ella Dvornik i tata Charles otputovali su na četiri dana u u britansku prijestolnicu, a baka Danijela preuzela je brigu oko malene Balie Dee. To joj nije prvi put da čuva svoju unučicu, a koliko uživa sa svojom Pikuletom, kako Danijela tepa djevojčici, pokazuju objave na društvenim mrežama

Tata i mama su malenoj Balie Dee otišli izraditi putovnicu u Londonu. Srećom, Ellina majka Danijela Dvornik uvijek rado i nesebično priskače u pomoć te je preuzela čuvanje svoje tromjesečne mezimice.

I dok travel i beauty blogerica i njezin 15 godina stariji zaručnik Charles Pearce uživaju u britanskoj prijestolnici baka se uz čuvanje preslatke djevojčice stigne baviti i objavama na društvenim mrežama.

'Mogla bih otvoriti Instagram 'bakaodformata'. Jer ipak je to jedna nova uloga u životu. Za tu ulogu vam kao i za sve u životu treba samo neizmjerna ljubav. I ta uloga je sasvim prirodna iako čudno zvuči ono 'baka' ali ja kad vidim Pikuletu, sasvim prirodno prihvatim i taj naziv. Moje je drago dijete rodilo dijete. Ljubav je dvostruka', napisala je udovica kralja funka u jednoj od objava na Instagramu. 

Sudeći po veselom licu malene Balie, čini se da joj s bakom apsolutno ništa ne nedostaje.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook