tromjesečna bebica

Danijela Dvornik baš gušta u ulozi bake malenoj Balie Dee

Danijela Dvornik 01

Danijela Dvornik 01

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Udovica kralja funka Danijela Dvornik u studenom je po prvi puta postala baka, kada je njezina kći Ella Dvornik rodila djevojčicu Balie. Od tada se sretna baka ne odvaja od unučice, a evo i kako su proslavile njezina puna tri mjeseca

'I tako ...pada snijeg a nas dvije baš guštamo! Podijelila sam 1000 pusa u svaki debeli obrazić za njen osmijeh! Sad se već i smijemo i proizvodimo glasove. Danas Balie ima puna 3' , stoji ispod simpatične objave Danijele Dvornik na Instagram profilu.

Poznatu baku i tromjesečnu unučicu vidimo u ležećem položaju kako odmaraju, a novost da malena proizvodi glasove oduševila je gomilu fanova.

Otkako je sredinom studenog bebica uveselila obitelj Dvornik, obožavatelji su imali prilike pratiti njezin razvoj i novonastalu situaciju na društvenim mrežama.

Sama novopečena majka Ella Dvornik čak je snimila i nekoliko video blogova koje je podijelila na Youtube kanalu kada je bez uljepšavanja pokazala kako izgleda svakodnevica u njezinu domu od kada je dobila Balie.

Ella Dvornik

Autor: Youtube

U svemu joj naravno mnogo pomaže majka Danijela koja bez prigovora uskoči i pričuva unučicu svaki puta kada Ella ima poslovnih obveza.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!