SASVIM ISKRENO

Danijela Dvornik otkrila: 'Ovako izgledam kada se probudim ujutro, tek oko podne počnem ličiti na ženu'

12.03.2018 u 16:44

Bionic
Reading

I dok mnoge žene, osobito one poznate javnosti, estetske zahvate i kozmetičke tretmane na koje odlaze, čuvaju 'kao zmija noge', ne želeći da itko za njih dozna, Danijela Dvornik s time nema problema. Svojim pratiteljima na Instagramu otkrila je kako su 'pedesete godine kada se zaista još više moramo truditi oko sebe', stoga se odlučila podvgrnuti se i malom zahvatu

Prvo je nekoliko dana provela brinući o unučici Balie Dee, dok su Ella Dvornik i njezin zaručnik Charles Pearce boravili u Londonu, potom je otkrila kako je bila u vezi s mlađim muškarcem, a sada je pred više od 42 tisuće pratitelja pokazala kako zapravo izgleda bez šminke i uređivanja.

Danijela Dvornik ovih se dana podvrgnula tretmanu filerima, pa se zbog toga morala fotografirati prirodnog izgleda. U podužem postu, priznala je kako se ne trudi zaustaviti godine, no da to isto tako ne znači da ne želi biti njegovana.

'Ovako izgledam kad se probudim ujutro, tek oko podne počnem ličliti na ženu. Uglavnom, nisam nezadovoljna, samo govorim istinu. Pedesete su godine kada se zaista još više moramo truditi oko sebe. Ne možemo baš sve pobrisati, ali možemo utjecati da što duže ostanemo mladolike.

  • +16
Sva lica Danijele Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Ima dosta među nama moralista koji će osuđivati 'bockanje', ali znanost nam je to priuštila i zašto to ne bi iskoristili. Zašto bi bockanje filerima bilo nepoželjnije od korištenja neke skupe kreme za lice? Ne postoji osoba koja ne bi poželjela biti mlađa barem u licu, budimo realni. Ja se ne trudim zaustaviti godine, ali želim što duže imati njegovano lice', napisala je na svom Instagram profilu Danijela Dvornik, koja je od svojih pratitelja odmah dobila komplimente.