vraća se u formu

Danijela Dvornik s riječi prešla na djela i primila se zanimljivih treninga

10.01.2018 u 21:54

Bionic
Reading

'Što je bilo, bilo je! Zbogom kolači, zbogom svemu što deblja, zbogom dva, tri obroka dnevno! Dobar dan balansiranoj prehrani, pet obroka dnevno, treninzima i vraćanju u formu!', poručila je prije dva dana Danijela Dvornik i odmah prionula na posao, u kojem joj čak pomaže i dvomjesečna unučica Balie Dee

Baš kako je i najavila, popularna Dalmatinka ponovno se primila treninga i vraćanja u formu. 

Danijela Dvornik osim pomno osmišljenih obroka koji sadržavaju izuzetno puno voća i povrća, već je smislila i zanimljivu tehniku treninga u kojoj joj pomaže unučica Balie Dee. 

Dok se njezina kći Ella Dvornik, uspješna travel blogerica trenutno okupira novim poslovnim projektima, Danijela nerijetko priskače u pomoć i čuva dvomjesečnu bebicu.

Tako je prilikom odlaska u šetnju s unučicom, shvatila kako je to idealan oblik dnevne rekreacije u ovom zimskom periodu. 

'Današnji dan: Iako jutro nije obećavalo jer je bilo tmurno iii kišno, ipak se ukazalo sunce pa smo Balie i ja opalile dobru šetnju, zapravo trening', napisala je ispod fotografije s dječjim kolicima 50-godišnjakinja.

Osim toga udovica kralja funka, Dine Dvornika, pomno je opisala i što i kako jede prilikom svog strogog režima. 

'Kad je Balie kod mene na čuvanju, sav plan se malo uruši. Doručak je bio u 6.00 h, prvo je jela Balie, a onda ja. Pojela sam jogurt sa zobenim, borovnicama i bademima. Nisam fotkala jer nisam znala gdje sam, a kamoli gdje mi je mobitel. Onda sam nakon doručka opet zaspala skupa sa Balie. I ovo je jedna vrsta treninga', zaključila je Danijela ispod preslatke fotografije svoje unučice.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook