oboje tvrdoglavi

Danijela Dvornik i zet Charles zaratili zbog hrane

15.12.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Britanski zet Charles Pearce, unatoč dugogodišnjoj vezi s našom poznatom blogericom Ellom Dvornik te nedavnom preseljenju u Hrvatsku, još uvijek se privikava na naše običaje koji ga nerijetko natjeraju na svađu s punicom Danijelom Dvornik

Zaručnik Elle Dvornik, 13 godina stariji britanski poduzetnik Charles Pearce prije nekoliko se mjeseci službeno preselio u Hrvatsku i kupio stan u zagrebačkim Šestinama. 

Dočekao je nakon toga i najradosniji dan, rođenje kćerkice Balie Dee, no još uvijek se teško privikava na neke naše običaje do kojih držimo. 

Zbog toga se vrlo često nađe u konfliktu i raspravama s budućom punicom Danijelom Dvornik, koja kćeri Elli trenutno puno pomaže oko malene Balie Dee. 

Jednu od tipičnih svađa punice i zeta snimila je upravo 25-godišnja blogerica, a povod prepirke bila je hrana. 

Sve je započelo kada je Charles zaključio kako Hrvati generalno imaju jedan veliki problem, a to je nekreativnost, predloživši da on i Danijela naprave neobičnu pašticadu s kobasicama, kako bi pomiješali englesku i hrvatsku kuhinju. 

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook

Vidno uzrujana Danijela nije baš najbolje prihvatila ovakav prijedlog te je zauzela strog stav kako se neke stvari ipak ne bi trebalo miješati. 

Novi video Elle Dvornik Autor: Youtube

Oboje vrlo tvrdoglavi i borbeni, nisu odustajali od svojih zamisli, a sve je zabilježeno kamerom mlade mame Elle. Video je u samo jedan dan pregledalo preko 80 tisuća fanova, koje su nasmijale avanture poznate obitelji.