BAŠ UŽIVA

Danijela Dvornik pozirala u crvenom kupaćem kostimu, a komplimenti nisu ni ovoga puta izostali

16.06.2022 u 21:24

Bionic
Reading

Danijela Dvornik posljednjih godina se okrenula zdravijem načinu života i tjelovježbi, pa je sad, slažu se svi u nikad boljoj formi

Udovica Dina Dvornika sa svojim vjernim fanovima redovito komunicira putem društvenih mreža, a ovoga puta je odlučila pokazati kako provodi blagdanski neradni dan, Tijelovo.

'Danas samo ležim. Takav mi je dan', napisala je Danijela pokraj fotografije u crvenom kupaćem kostimu sa sunčanim naočalima i šiltericom.

Kao i svaka njezina ranija objava i ova je izazvala brojne komentare njezinih obožavatelja koji su pohvalili njezin izgled.

'Nikad ljepša i zgodnija', 'Komplimenti za izgled', 'Crveno ti super stoji', 'Ne znam kakav ti je bio dan, ali izgledaš fantastično', nisu štedjeli na pohvalnim riječima Danijelini fanovi.

  • +3
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Inače, Danijela se prije dvije godine preselila na otok Brač, u Sutivan, gdje je kupila maslinik i preuredila nekadašnju obiteljsku vikendicu, smještenu u ulici koja nosi naziv po njenom pokojnom suprugu.

U posjet joj nerijetko dođu unučice Balie Dee i Lumi Wren koje unesu živost i simpatični kaos u svakodnevicu, a Danijela ne krije koliko je ponosna što je postala baka.

Posljednjih se godina okrenula zdravijem načinu života, vježba i pazi na prehranu, a rezultati su itekako vidljivi jer izgleda sjajno.