zdravo i ukusno

Danijela Dvornik otkrila recept za svoj najdraži ljetni ručak

25.06.2020 u 14:06

Bionic
Reading

Zahvaljujući promjeni stila života udovica Dine Dvornika smršavjela je, transformirala svoje tijelo i pokazala da žene i nakon 40. godine mogu promijeniti navike i izgledati najbolje. Zadovoljna je sama sa sobom i rado dijeli svoje savjete i recepte drugima

Danijela Dvornik na Instagramu i Facebooku često objavljuje fotografije svojih obroka. Danas je dala recept za lagani, ljetni ručak. 'Salata od heljde, malo piletine, crvene paprike, mladog luka, leće, malo maslinovog ulja i soya sos', opisala je uz fotografije na kojima spravlja svoj ukusni obrok.

Osim savjeta za pripravu jela, pratitelji su komentirali Danijelin super izgled budući da je pozirala u kratkim traper hlačicama i majici bez rukava. 'Ja ne znam koja baka izgleda još ovako zgodno i mladoliko! Svaka čast', bio je jedan od oduševljenih komentara.

Udovica kralja funka u Instagram storyju je pokazala i kakav doručak ima svako jutro te priznala da se odrekla kruha i sendviča, a opisala je i kako joj izgleda dan. Budi se uvijek u 6 ati, odradi trening. Opisala je kako dok trči uvijek gleda u pod, nikad u daljinu i mašta te da navečer legne oko 23 sata.

Otkako je istesala liniju, mnogi je pitaju za savjete vezane uz tjelovježbu i prehranu s kojima je figuru dovela u zavidnu formu. To joj je dodatna motivacija da ih uveseli receptima za ukusne i zdrave obroke.

'Vjerujte mi, jer sam sve to u svom životu isprobala. Čarobna formula leži u tome da treba najmanje 5 puta dnevno jesti i paziti što unosimo, kada unosimo određenu hranu, i koliku količinu. Znam, zvuči komplicirano. Neću vam sada pričati bajke', napisala je Danijela Dvornik ranije na svojoj stranici.