POHVALILA SE

Danijela Dvornik otkrila što ju je bacilo u ekstazu

01.02.2018 u 10:40

Bionic
Reading

Javnost sa zanimanjem prati svaku objavu supruge pokojnog Dine Dvornika. Danijela Dvornik ne propušta izraziti zadovoljstvo provedenim danom, bilo da je riječ o treninzima, bilo hrani koju priprema, a u posljednje vrijeme najviše objavljuje razne stvari vezane uz njezinu veliku ljubav - unučicu Balie. Ovog puta pokazala je što ju je posebno oduševilo

'Ludi su mi ovi dani, puni emocija, planova, poslovnih ideja i mogućnosti; puno je obaveza, rascjepkana sam između svega toga i nove uloge bake. A dan tako malo traje. Mislila sam da je s 50-im godinama nastupilo smirivanje. Uglavnom, dogodila se divna stvar, došla mi je slika na poklon od jedne predivne žene, umjetnice, i prosto me bacila u ekstazu. Nije to slučajno. Ne, nikad nisam vjerovala u slučajnost. Oduševljena sam tehnikom i Facom', napisala je Danijela Dvornik pored portreta svog pokojnog supruga Dine Dvornika, koju je već stavila na zid svog stana. 

Udovica preminulog hrvatskog kralja funka na društvenim mrežama nerijetko se voli pohvaliti poklonima koje dobiva od svojih prijatelja, poznanika, a svaku objavu poprati zanimljivim tekstom pa uglavnom skuplja pozitivne komentare onih koji je prate. 

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook