NAJSLAĐI TRENUCI

Danijela Dvornik pokazala kako se opušta s unučicom Balie Dee

30.01.2018 u 22:19

Bionic
Reading

Otkako je postala baka, Danijela Dvornik ne skida osmijeh s lica, pa makar morala žrtvovati svo slobodno vrijeme kako bi pomogla kćerki Elli u brizi oko unučice. Malena Balie Dee Danijelu je osvojila na prvi pogled pa joj ne pada teško kada mora čuvati svoju mezimicu, a kako to izgleda kada ostanu same, Danijela je dočarala fotografijom na Instagramu

Najmlađa članica prgave failije, malena Balie Dee, ima poseban tretman kada ju preuzme baka, Danijela Dvornik. Ponosna baka često uskače u pomoć kćerki, Elli Dvornik, pa je tako nedavno objavila fotografiju na kojoj hrani unučicu na bočicu. 'Kad Balie dođe, imam osjećaj da sam opet mama. Uživam u tom osjećaju', napisala je Danijela ispod fotografije na kojoj drži Balie u naručju.

Obzirom na to da skupa provode puno vremena, baka i unučica pronašle su zajednički način uživanja. 'Bakina lipotica', kako ju baka naziva, i Danijela vode zanimljive razgovore, a iako još uvijek nije izgovorila prve riječi Balie Dee ne krije oduševljenje bakinim prisustvom.

A kada danu dođe kraj, njih dvije imaju poseban ritual opuštanja. Pokrivene dekicom i polegnute na vreći za sjedenje baka i unučica ispratile su topao zimski dan uživanjem u zalasku sunca. Malena Balie udobno se smjestila u bakinom naručju dok su uživale u prizoru.

'Današnja divota... sunce, zalazak, Balie, vino i bočica mlijeka', napisala je Danijela uz fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu, dodavši heštegove #nannylife (život dadilje), #nannylifestyle (životni stil dadilje) i #životjelijep.