tužan dan

Danas bi slavila 61. rođendan: Mia Begović sve je ganula emotivnom porukom kojom se prisjetila tragično stradale sestre Ene

08.07.2021 u 21:11

Bionic
Reading

Premda je prošla 21. godina od kobne prometne nesreće u kojoj je preminula glumica Ena Begović, njezina sestra Mia ne zaboravlja i ne propušta obilježiti njezin rođendan. Povodom Eninog 61. rođendana Mia joj je posvetila vrlo emotivnu objavu

Glumica Mia Begović na 61. rođendan svoje pokojne starije sestre i najbolje prijateljice Ene Begović objavila je vrlo emotivnu objavu na svojoj Facebook stranici.

Žena koja je svojom ljepotom, duhom i talentom zauvijek obilježila hrvatsko glumište, Ena Begović danas bi slavila 61. rođendan, a osoba koja ju je istinski voljela, divila joj se i s njom sve dijelila je njezina mlađa sestra Mia Begović koja ni više od 20 godina nakon njezine smrti ne dopušta uspomenama da izblijede, a Enin rođendan ni jedne godine ne zaboravlja. Ove godine Mia je sestri posvetila vrlo emotivnu objavu.

'08.07.1960 Užasavajući osjećaji praznine i nedostajanja, lome krhki privid prisutnosti. Umjesto rođendanskih svijeća, palim ti lampione svjetla u vječnosti. Grlim te dušom ljubavi,' napisala je Ena na svom Facebook profilu te objavila fotografiju Eninog posljednjeg počivališta na koje je odnijela bijele ljiljane.

Objava je prikupila i veliki broj komentara Mijinih pratitelja i prijatelja koji su se prisjetili Ene i napisali Miji riječi podrške.