MORE JOJ GODI

Maja Lena Lopatny uživa na Korčuli i otkriva tajne uvale, skrivene od znatiželjnih pogleda

10.06.2021 u 09:19

Bionic
Reading

Kolike prednosti ima život na moru, od onoga u Zagrebu, ponajviše u ljetnim mjesecima, na svom je Instagram profilu pokazala kći glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, koja je postavila niz snimki, ali i fotografija svog uživanja na Korčuli

Odjevena u bijelu tunika košulju, idealnu za vruće ljetne mjesece i odlaske na plažu, Maja Lena Lopatny ukrcala se na brod i s nepoznatim društvom krenula u istraživanje uvala oko Korčule. Ono u čemu ona uživa u stvarnom životu mogli su vidjeti njezini prijatelji, ali i pratitelji na Instagramu, s kojima je podijelila nekoliko snimaka nastalih tijekom vožnje, ali i kada su se usidrili u savršenoj uvali, skrivenoj od znatiželjnih pogleda.

Od sunca se zaštitila sunčanim naočalama, raspustivši kosu da joj pada po ramenima. Za svoj izgled dobila je pregršt komplimenata, te je na većinu njih i odgovorila emotikonima srca i poljubaca.

Inače, kći jedinica Mije Begović i Ronalda Lopatnyja, donijela je životnu odluku prije nekoliko godina, zamijenivši zagrebačku adresu s onom na Korčuli, gdje uživa, ali i radi. Iako je neko vrijeme pokušavala ostvariti televizijsku karijeru, te je kratko radila kao voditeljica na Jabuka TV-u, to je nije usrećivalo kao život sada.

  • +2
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Luka Klun/PIXSELL, Petar Glebov/PIXSELL, Davorin Visnjic/PIXSELL, Luka Klun/PIXSELL