NEMOGUĆE JU JE NE PRIMIJETITI

Stajling kakav se rijetko viđa: Mia Begović sve je bacila u drugi plan pojavivši se u neobičnoj modnoj kombinaciji

17.06.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Glumica Mia Begović nije propustila otvaranje izložbe 'One su ovdje' u dubrovačkoj Sponzi, a radi se o projektu renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka, u kojem su sudjelovale i brojne poznate osobe

Među brojnim poznatim uzvanicima bila je i naša glumica Mia Begović te se ovoga puta odlučila za stajling u crnoj boji.

Visoke temperature, sudeći po svemu, potaknule su Miju da uskoči u najhrabrije izdanje u kojem smo je vidjeli.

U prozirnoj plisiranoj suknji i topu Mia je, niti ne sumnjamo, privlačila brojne poglede, a ovaj nesvakidašnji look začinila je i neobičnom tokicom s cvijetom.

  • +16
Izložba Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka 'One su ovdje' Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Viseće naušnice, lakirane salonke i biserna ogrlica te dramatično našminkane oči zaokružili su ovaj njezin stajling, a koji je, htjela-ne htjela, bio magnet za poglede.

Inače, dubrovačku izložbu renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka nisu željela propustiti brojna poznata lica, uključujući domaću ikonu stila Đurđu Tedeschi i Severinu u elegantnom bijelom odijelu.

Đurđa Tedeschi, koju mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica, napravila je modni iskorak i odbacila svoju omiljenu crnu boju. Umirovljena sutkinja briljirala je u haljini crveno-bijelog uzorka u retro maniri, a koji je predstavljen u sklopu aktualne kolekcije francuske dizajnerice Isabel Marant.

Severina se pak odlučila za ženstveno bijelo odijelo, kratki top i svjetlucave stiletice koje su istaknule njezinu vitku figuru, a dugu kosu stilizirala je u bujne uvojke.