PRIVATNI PROBLEMI

Cure novi detalji razvoda od lijepe Jennifer: Sylvester Stallone prvi put u javnosti nakon objave o kraju ljubavi

26.08.2022 u 10:52

Bionic
Reading

Slavni snagator i akcijski junak pojavio se potpuno iznenada na premijeri svog novog filma 'Samaritan' u New Yorku i tako sve ostavio u čudu. Prvi je ovo put da se pojavio pred kamerama nakon objave o razvodu od dugogodišnje supruge Jennifer Flavin

Svega dva dana nakon što su mediji doznali da se razvodi Sylvester Stallone hrabro je stao pred kamere i fotoreportere te nije dao naslutiti da je zapravo u velikim obiteljskim problemima.

Međutim upućeni tvrde da je izuzetno šokiran potezom svoje supruge Jennifer Flavin nakon što je predala papire za razvod i to nakon banalne svađe oko psa. Svi koji ih znaju tvrde da nisu imali problema te da su bili skladan par koji se jako volio.

Sylvester Stallone Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svom zahtjevu za razvod, podnesenom u Palm Beachu, u koje žive, 54-godišnja Flavin je zabilježila da je njezin suprug 'sudjelovao u namjernom iscrpljivanju i rasipanju bračne imovine' te zahtijevala da se Stalloneu zabrani prodavati ili prenositi bilo kakvu imovinu tijekom brakorazvodnog postupka.

Izvor upoznat sa slučajem tvrdi da su to besmislice te da zaista ne znaju zašto je Jennifer to navela. U međuvremenu su neki portali došli do informacije da se par razišao nakon velike svađe oko psa. Pritom je 76-godišnji Sly rekao da je želio novog rotvajlera, ali Flavin navodno nije željela još jednog ljubimca.

Sve je dovelo do izuzetno žestoke svađe koja je pokrenula druge probleme u njihovom braku, iako se na te probleme nije gledalo kao na stvari koje ne mogu riješiti. Stallone je na koncu nabavio psa i dao mu ime Dwight.

Podsjetimo, glumac i Jennifer upoznali su se na Beverly Hillsu 1988. Zaljubili su se, ali njihova veza brzo je pukla jer ju je glumac ostavio putem brzojava nakon što mu je manekenka Janice Dickinson otkrila da je rodila njegovu kćer. Ipak, DNA test pokazao je da dijete nije njegovo, pa su prekinuli. S Jennifer Flavin ponovno se spojio 1997. i tada su se odlučili vjenčati. U 25 godina dugom braku dobili su tri prekrasne kćeri.

  • +3
Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Izvor: Profimedia / Autor: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia