VIŠE NE IDE

Još jedan slavni par objavio da je došao kraj ljubavi: Nakon 25 godina braka razvode se Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

24.08.2022 u 20:08

Bionic
Reading

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin u braku su već 25 godina, no njihovoj ljubavi je došao kraj

Proslavljeni Sly (76) i lijepa Jennifer (54) oduvijek su privlačili pozornost medija, a ponosni su roditelji tri kćeri.

Kako je objavio People, Flavin je u petak podnijela zahtjev za razvod na sudu u okrugu Palm Beach na Floridi.

'Volim svoju obitelj. Prijateljski i privatno rješavamo ove osobne probleme', komentirao je poznati glumac, piše People.

Inače, par je prije nekoliko mjeseci proslavio srebrni pir. Vjenčali su se 1997. godine i u braku su dobili tri kćeri: Sophiju (25), Sistine (24) i Scarlet (20). Stallone je ima i sina Seargeoha iz prijašnjeg braka sa Sashom Czack.

  • +3
Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Izvor: Profimedia / Autor: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Stalloneov najstariji sin Sage, čija je majka Starlin Wright, umro je 2012. godine.

Da nešto ne štima u braku potaknula je i vijest da je glumac koji se proslavio ulogom Rockyja, nedavno tetovažu lijepe supruge na desnom ramenu prekrio tetovažom na kojem je njegov voljeni kućni ljubimac, pas koji je s njim glumio u dva nastavka filma 'Rocky'.

Iako je taj neobjašnjiv potez potaknuo brojna šuškanja, njegov je glasnogovornik to tad opovrgnuo.

'Gospodin Stallone inzistirao je na poboljšanju tetovaže svoje supruge Jennifer, no to nije bilo izvedivo pa ju je odlučio promijeniti', rekao je kratko i jasno njegov glasnogovornik te dodao: 'Gospodin Stallone obožava svoju obitelj, a nedavno su zajedno snimili reality show koji će se prikazivati na Paramountu+.'

Istovremeno, krizu u braku svojim je potezima dala naslutiti i sama Jennifer jer više ne prati supruga na društvenim mrežama, a na kojima je objavila fotografiju s kćerima uz znakovitu poruku.

'Ove djevojke moj su prioritet. Ništa nije važnije od njih. Nas četvero zauvijek', poručila je pozirajući uz prekrasne, sada već odrasle kćeri.