ZABAVA ZA VIKEND

Chic detalji: Danijela Dvornik se pohvalila kako je osvježila svoj dnevni boravak

03.12.2023 u 18:50

Bionic
Reading

Užurbani život u Zagrebu majka Elle Dvornik i udovica legendarnog Dine Dvornika odlučila je zamijeniti idiličnim okruženjem Sutivana na otoku Braču. Od pojave korone ondje je provodila duža razdoblja, a kuću je prije godinu dana uredila do kraja i u njoj istinski uživa

Sa svojim pratiteljima na Instagramu Danijela Dvornik učestalo dijeli sve detalje iz života pa je tako i ovaj put ponosno pokazala kako je osvježila dio svog doma.

'Vratila sam malo boje na zid. Falilo mi je. Mislim da je to sada to', opisala je fotografije na kojima se može vidjeti kako je na zid postavila dvije slike i ukrasne jastučiće. Može se vidjeti kako se pobrinula da svaki detalj u ima svoje mjesto.

Adaptacija obiteljske kuće u kojoj je nekad ljetovala sa suprugom Dinom i kćeri Ellom trajala je pet godina. U obnovi kuće su joj pomagali sestra, koja je arhitektica, te pokojni otac koji je imao mnogo praktičnog iskustva s adaptacijama. Promijenila je gotovo sve: krov, fasadu, prozore i vrata, napravila termoizolaciju, ali i rekonstruirala unutrašnjost.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Priznala je da je bilo 'dinamično, kaotično, s puno grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja i hvatanja za glavu'. Dio namještaja je naslijedila, ali dosta toga je kupila u Ikei 'jer mali prostori traže adekvatna rješenja'. Uglavnom, sve je 'sredila da gušta u svakom kutku kuće i ne zna gdje bih rađe bila'.

  • +4
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic