njoj je već dosta

Danijela Dvornik: 'Najdraže mi je trenutno - biti u pidžami'

30.11.2023 u 08:52

Bionic
Reading

Supruga prerano preminulog kralja funka Dine Dvornika oglasila se ovih dana na temu trgovinama i šopinga, odnosno 'crnom petku'. izrazila je negodovanje zbog produženog trajanja popusta, a ne veseli se ni božićnoj kupovini

Danijela Dvornik je pozirala za društvene mreže u pidžami te napisala podulje pojašnjenje u kojem govori zašto ne voli šopingiranje.

'Vrijeme je kako i doliči ovom kalendaru, hladno, sivo i kišovito. Zadnjih dana je tako uglavnom osim jednog sunčanog jutra kojeg smo proveli vanka. Ostale dane smo bili u kući i u igraonicama. Danas odlaze, a ja ću ostati još koji dan u Splitu, obaviti još neke obaveze i onda se jedva čekam vratiti otoku, miru i tišini', piše udovica kralja funka i nastavlja:

'Još nije ni počela prava blagdanska groznica, a meni je već dosta. Ne pripadam u onu 'klasičnu ženu' koja pohodi s najvećim uzbuđenjem šoping centre, vise pripadam u onu kojoj se vrti u glavi od dućana, gužve i izbora, pa zato najčešće ne kupim ništa. Svaki dućan mi izgleda isto… i oduzima veliki dio vremena, a ne izaziva senzaciju u glavi. Najdraže mi je trenutno, biti u pidžami', priznala je.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

  • +4
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic