život kraj mora

Danijela Dvornik pozira u badiću i izaziva zavist na plaži

26.09.2023 u 20:31

Bionic
Reading

Udovica kralja funka Dine Dvornika uživa u sezoni u kojoj je sve manje turista, a sve više mira i prostora za čisto uživanje

Dok su se mnogi vratili u urede s kišobranom u ruci i uskočili u nešto topliju odjeću, Danijela Dvornik uz plažu, na suncu provodi dane i guštajući u ljepotama Brača na kojem živi već nekoliko godina.

Uživanje u kupanju i 'hvatanju' boje prakticira i na kraju rujna, a svakih nekoliko dana novim fotografijama iz svoje svakodnevice od uređenja doma, preko fitnessa do raznih dogodovština, uveseljava pratitelje na Instagramu. Danijela je iskoristila lijepo vrijeme i zaputila se na plažu, gdje se fotografirala u kupaćem kostimu.

'Jedan sasvim običan utorak na otoku u rujnu. Sunce, more, temperature taman! Je li može bolje? Ne može - ustvrdila je udovica Dine Dvornika i mama influencerice Elle Dvornik. Mnogi su joj kroz komentare pohvalili izgled dok se nekima svidio badić u kojem je pozirala.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Prije koji dan se pohvalila svojom avanturom na Velebitu. Opisala je kako je izgledao taj pothvat i koji joj je dio uspona bio najteži. Na leđima je nosila ruksak od 17 kilograma pa je jednu od pratiteljica zanimalo zašto se toliko natovarila. 'Volim imat kuću na leđima i kompletni portabl spa', odgovorila joj je Danijela.