zavodljiva kuharica

Cameron Diaz otkrila kako je zavela supruga

06.12.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Tajnovita Cameron Diaz prije nekoliko godina odlučila se povući iz svijeta glume te se posvetiti odgoju kćerkice sa suprugom Benjijem Maddenom, gitaristom američke grupe Good Charlotte. Iako ne govori rado o privatnom životu, otkrila je čime je zavela supruga, ali i kakva je bila uloga Drew Barrymore u tome

Brak Cameron Diaz i Benjija Maddena traje od 2015. godine. Ne zna se puno o njihovom svakodnevnom životu, a Charliejeva anđelica sada je otkrila kako je zavela supruga.

Diaz je imala neke slavne dečke, uključujući Justina Timberlakea i Alexa Rodrigueza. Isprva nije vjerovala u brak, no 2014. godine, kada je upoznala Maddena, njezini stavovi su se promijenili. S 40 godina odlučila je dati ljubavi priliku.

Kako bi zavela popularnog gitarista, odlučila se poslužiti starom izrekom 'ljubav ide kroz želudac' i pripremiti jelo kojem je teško odoljeti.

  • +8
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

U pripremi joj je pomogla i najbolja prijateljica Drew Barrymore.

'Vraćamo se kući s dvodnevnog tečaja kuhanja hrane iz sjeverne i južne Italije, a ti ideš na spoj s Benjijem', prisjetila se Barrymore, otkrivši da su prijateljice cijeli vikend bile uzbuđene zbog tog odlaska na spoj te su čak i u kupovinu namirnica išle zajedno. Tada trudna Barrymore čekala ju je u autu dok je Diaz bila u dućanu.

Maddenovo srce osvojila je janjetinom, uz koju je servirala kuskus s brokulom i tikvicama.