ljubavni recept

Michelle Obama podijelila je tajnu sretnog braka s Barackom i objasnila recept zdravog ljubavnog odnosa

25.11.2022 u 22:08

Bionic
Reading

Bivša prva dama otkrila je kako ju često pitaju koja je tajna sretnog braka nje i Baracka Obame pa je odlučila s obožavateljima podijeliti njihovu tajnu. Iako je ponekad teško, kompromisi i razumijevanje ključ su uspjeha ovog moćnog para

Kada bismo pomislili na pojam 'power couple' sigurno bismo se sjetili i bivšeg američkog predsjednika i njegove desne ruke, Baracka i Michelle Obame. Kroz cijeli njegov predsjednički angažman, Michelle je bila uz njega, ali i gradila svoj imidž prve žene Amerike, koji će njezine nasljednice teško nadmašiti.

Zaručili su se 1991. godine, a vjenčali 3. listopada 1992. u Chicagu. Nedavno su proslavili 30. godišnjicu braka, a Michelle je dirljivom objavom na Instagramu s pratiteljima podijelila tajnu sretnog braka punog poštovanja.

'Naš brak nikada nije bio savršenih 50-50. Netko od nas uvijek treba više ili daje više. Moramo biti spremni saslušati jedan drugog, iskreno i bez defenzive. Tek tada možemo zajedno evoluirati', rekla je te podijelila savjet pratiteljima: 'Morate se pripremiti na dugotrajne razdore i nelagodu. Morate naučiti kako raditi stvarne kompromise u odnosu na način života koji ste imali kao samci. Romantiziranje veze dok ste u vezi odvest će vas do poteškoća nakon vjenčanja. Ne možete skrivati probleme kada s nekim dijelite svaki dan', zaključila je prva dama.

Bez obzira gdje se nalazili, Michelle se uz Baracka osjeća kao da je doma jer je on njezin glavni izvor sreće jer su s godinama naučili pretvoriti ljutnju i razočaranje u nešto korisno što gradi odnos i daje nadu njihovom odnosu.

  • +8
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia