ISKRENO PRIZNANJE

Nije sve išlo po planu: George Clooney otkrio detalje 'katastrofalne' prosidbe lijepe Amal

21.10.2022 u 22:52

Bionic
Reading

George Clooney podijelio je nove detalje o tome kako je zaprosio svoju suprugu, poznatu odvjetnicu za ljudska prava Amal Clooney s kojom je 2014. godine u romantičnoj Veneciji uplovio u bračnu luku

Prilikom gostovanja u talk showu kolegice Drew Barrymore, Clooney je iskreno priznao da je njegov plan prosidbe britanske ljepotice libanonskih korijena prošao katastrofalno, no kako je sretan što mu je rekla ‘da’ nakon 20 minuta.

'Bilo je katastrofa, a isplanirao sam cijelu stvar', priznao je Clooney otkrivši da je zaručnički prsten Amal pronašla u njegovoj kuhinjskoj ladici te je u tom trenutku pomislila da ga je tamo ostavila neka druga žena.

  • +22
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Clooney, koji ovih dana marljivo promovira romantičnu komediju ‘Karta za raj’, dodao je kako je Amal planirao zaprositi uz glazbu svoje tete, američke pjevačice Rosemary Clooney.

‘Htio sam joj dati prsten na Rosemarynu pjesmu ‘Why Shouldn't I’. Kada je počela svirati Amal sam rekao da mi doda upaljač iz kuhinjske ladice u kojoj se nalazio prsten. Imali smo svijeću, ali sam je ugasio kako bi ona mogla uzeti upaljač’, objasnio je Clooney, no kada je Amal ugledala prsten u ladici pomislila je da ga je neka žena tamo ostavila godinama prije.

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Drew Barrymore Show

'Nije rekla ‘da’ do pjesme ‘Goody Goody’ na koju smo trebali plesati nakon prosidbe. Stalno je govorila 'O moj Bože, o moj Bože'. Zatim sam joj rekao: 'Slušaj, želio bih te oženiti, ali također nisam mlad i sad sam toliko dugo na koljenima da osjećam kako bih mogao izgubiti kuk', našalio se u razgovoru s Drew.

Titulu najpoželjnijeg holivudskog neženje zvijezda 'Oceanovih 11' uspješno je nosila godinama sve dok nije upoznao prekrasnu pravnicu Amal. Par se upoznao 2013. u njegovoj kući u Italiji te su otad jedan od najskladnijih holivudskih parova.