U ZADNJI TREN

Bryan Adams i Jon Bon Jovi morali otkazati nastupe zbog pozitivnih covid testova

31.10.2021 u 22:26

Bionic
Reading

Bryan Adams morao je zbog pozitivnog testa na covid odustati od nastupa u počast primanja Tine Turner u Rock and Roll Hall of Fame, a Jon Bon Jovi je zbog pozitivnog testa morao otkazati koncert u Miami Beachu

Organizatori ceremonije uvođenja u Rock and Roll Hall of Fame morali su pronaći zamjenu za 61-godišnjeg Bryana Adamsa koji je prije planiranog Tina Turner tribute nastupa ispao pozitivan na covid.

Adams se povukao s ceremonije u zadnji tren nakon što je dobio pozitivnu dijagnozu, potvrdio je njegov predstavnik za Variety i Billboard.

Adams je trebao sudjelovati u izvedbi niza pjesama s H.E.R., Christinom Aguilerom i Mickeyjem Guytonom u čast primanja Tine Turner (81). On i H.E.R.(24) planirali su obraditi 'It's Only Love', njegov duet s Tinom iz 1985. godine.

Svi sudionici ceremonije primanja u Rock and Roll Hall of Fame morali su pokazati negativan test na Covid-19, bez obzira na njihov status cijepljenja. Adams je bio pozitivan i bio je prisiljen odustati, a zamijenio ga je Keith Urban, koji je umjesto njega pjevao i svirao gitaru.

  • +2
H.E.R. i Keith Urban na Tina Turner tributeu Izvor: Profimedia / Autor: Michael loccisano / Getty images / Profimedia

Adamsov predstavnik je potvrdio za Variety i Billboard da je kanadski glazbenik u potpunosti cijepljen protiv Covid-19 i da ne pokazuje nikakve simptome.

I Jon Bon Jovi je neposredno pred nastup na događaju u Miami Beachu na Floridi doznao da je pozitivan na covid testu, a u izjavi njegovog predstavnika za NBC News i Variety navodi se da je 59-godišnji glazbenik potpuno cijepljen te da se osjeća dobro.

Roker je trebao nastupiti na događaju pod nazivom 'Runaway With JBJ' u hotelu Loews South Beach kada je dobio pozitivan rezultat na brzom testu na covid, izvijestila je lokalna podružnica NBC-a WSVN.

Publika se već okupila na mjestu koncerta kad je otkriven Bon Jovijev pozitivan test pa je posjetiteljima rečeno da se pjevač osjeća 'odlično' i da ide 'u krevet', dok su članovi benda, koji su bili negativni, ostali na mjestu zakazane svirke, prenosi izvještaj iz lokalnih medija časopis People.