PRINOVA STIŽE U PROSINCU

Britanski premijer postat će otac po sedmi put: Boris Johnson i supruga Carrie očekuju drugo dijete

31.07.2021 u 18:58

Bionic
Reading

Britanski premijer Boris Johnson i njegova supruga Carrie očekuju drugo dijete. Njihovo prvo dijete, sin Wilfred, rođen je u travnju prošle godine

Mediji pišu da je Carrie Johnson (ex Symmonds)objavila na Instagramu svojim prijateljima da se osjeća 'nevjerojatno blagoslovljeno' što je ponovno trudna.

Također je priznala da je početkom ove godine imala spontani pobačaj. 'Početkom godine imala sam spontani pobačaj što mi je slomilo srce', napisala je.

'Pitanja plodnosti mogu biti doista teška za neke ljude, pogotovo kada na platformama poput Instagrama sve uvijek izgleda da ide dobro'.

Rekla je da joj je tada bilo utješno čuti druge koji su prošli sličnu situaciju 'pa se nadam da bi na neki vrlo mali način dijeljenje ovoga moglo pomoći i drugima.'

Carrie (33) bi trebala roditi u prosincu, dodaju mediji.

56-godišnji Boris Johnson početkom lipnja ove godine u jutarnjim satima u katoličkoj Westminsterskoj katedrali izmijenio zavjete sa 23 godine mlađom zaručnicom Carrie Symonds. Ovime je Johnson postao je prvi premijer koji je stupio u brak otkako se Lord Liverpool 1822. godine oženio s Mary Chester, a vjenčanje je uslijedio samo šest dana nakon što su gosti primili pozivnice na kojima je bio naveden datum vjenčanja 30. srpnja zbog čega je ova vijest mnoge iznenadila. Par je vjenčao otac Daniel Humphries, koji je prošle godine krstio i njihovog jednogodišnjeg sina Wilfreda.

  • +4
Boris Johnson i Carrie Symonds Izvor: Profimedia / Autor: David Cliff/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za britanskog premijera ovo je zapravo treća sreća, odnosno, treći brak. Prvi put se vjenčao 1987. godine u dobi od 23 godine s Allegrom Mostyn-Owen koju je upoznao još kao student na Oxfordu. Njihov brak je poništen 1993. godine nakon što se ispostavilo da je Johnson u vezi s prijateljicom iz djetinjstva Marinom Wheeler.

Upravo se s Marinom vjenčao 1993. godine, a razveo 2018. Imaju dvije kćeri, Laru Lettice (26) i Cassia Peaches (22) te dva sina, Milu Arthura (24) i Theodora Apolla (20). Premijer ima i peto dijete, Stephanie Macintyre, s umjetničkom savjetnicom Helen Macintyre.

Inače, prije vjenčanja Carrie i Boris Johnson punili su novinske stupce i zbog renovacije stana u londonskom Downing Streetu, koja traje već 14 mjeseci, a na koje su utrošeni deseci i deseci tisuća funti, što si on nikako ne može priuštiti. No, za ljubav voljene žene spreman je pretrpiti i osudu javnosti.