NISU DUGO ČEKALI

Bivši premijer čeka osmo dijete, a sve je na Instagramu otkrila njegova supruga Carrie

19.05.2023 u 18:40

Bionic
Reading

Da čekaju treće zajedničko dijete, na svom je Instagramu profilu otkrila supruga bivšeg britanskog premijera Borisa Johnsona, Carrie, otkrivajući fotografijama obiteljsku idilu

Malo je reći da su Britanci danas ostali iznenađeni kada je Carrie Johnson, supruga bivšeg britanskog premijera Borisa Johnsona, na svom Instagramu otkrila kako njih dvoje čekaju treće dijete. 35-godišnjakinja je sretnu vijest vješto krila od javnosti, jer, kako je otkrila u objavi, treća beba stiže već idućeg mjeseca.

Na fotografiji koju je prvu objavila vidi se Carrie Johnson s leđa, dok za ruku drži Wilfa (3) i Romy (1), dok se na drugoj fotografiji pokazuje trudnički trbuščić i dječja ručica koja ga dodiruje.

'Bila sam poprilično iscrpljena posljednjih osam mjeseci, no ne možemo dočekati da upoznamo ovu bebu. Wilf je uzbuđen jer će još jednom postati stariji brat i stalno priča o tome. Mislim da Romy nema pojma što ju čeka...Uskoro će doznati!'

Par zajedno ima dvoje djece, Wilfreda, koji je rođen u travnju 2020. i Romy, rođenu u prosincu 2021. godine. No, za Borisa Johnsona oni nisu jedini.

  • +2
Carrie Johnson i Boris Johnson Izvor: EPA / Autor: Sean Gallup / POOL

Za britanskog premijera ovo je zapravo treća sreća, odnosno, treći brak. Prvi put se vjenčao 1987. godine u dobi od 23 godine s Allegrom Mostyn-Owen koju je upoznao još kao student na Oxfordu. Njihov brak je poništen 1993. godine nakon što se ispostavilo da je Johnson u vezi s prijateljicom iz djetinjstva Marinom Wheeler.

Upravo se s Marinom vjenčao 1993. godine, a razveo 2018. Imaju dvije kćeri, Laru Lettice i Cassiu Peaches te dva sina, Milu Arthura i Theodora Apolla. Premijer ima i peto dijete, Stephanie Macintyre, s umjetničkom savjetnicom Helen Macintyre.