CARRIE SYMONDS

Nije mogla dočekati: Novopečena gospođa Johnson nakon vjenčanja požurila promijeniti prezime i na društvenim mrežama

01.06.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Svoju sreću što je postala supruga britanskog premijera Borisa Johnsona, 33-godišnja Carrie Symonds nije mogla sakriti, stoga je ni 48 sati nakon njihovog tajnog vjenčanja ovim potezom jasno dala do znanja koliko joj sve to znači

Od njihovog tajnog vjenčanja prošlo je tek 48 sati, a novopečena gospođa Johnson već je promijenila svoje korisničko ime na profilima društvenih mreža i postala i tamo službeno - carrielbjohnson.

33-godišnja Carrie Symonds udala se ove subote za 56-godišnjeg britanskog premijera Borisa Johnsona u Westminsterskoj katedrali, nakon čega je održana zabava za uski krug obitelji i prijatelja u vrtu kuće u Downing Streetu 10, gdje je tematski sve bilo podređeno ljetnim festivalima.

  • +7
Boris Johnson i Carrie Symonds Izvor: Profimedia / Autor: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

A čim je zabava završila i ona 'došla malo k sebi', majka jednogodišnjeg djeteta promijenila je svoje podatke na Twitteru i Instagramu pa umjesto Carrie Symonds sada stoji Carrie Johnson.

A dok čekaju medeni mjesec, kojeg su zbog aktualne situacije prebacili na iduću godinu, novopečena gospođa Johnson počela je s pripremama za svoje prvo službeno pojavljivanje koje bi se trebalo dogoditi idućeg tjedna u Cornwallu, kada bi trebala biti domaćin suprugama čelnika G7, koji stižu na sastanak.

  • +4
Vjenčanje Boris Johnsona i Carrie Symonds Izvor: Profimedia / Autor: Ben Cawthra / Shutterstock Editorial / Profimedia

A koliko je sve oko vjenčanja bilo tajno govori i nevjerojatan detalj da čak ni članovi zbora nisu imali pojma kome pjevaju, sve dok ceremonija nije bila gotova.